Lockdown update

Dinsdag, 15 december 2020 – Zoals u weet gelden vanaf heden aangescherpte COVID-19 maatregelen in Nederland. Dit heeft ook gevolgen voor uw bezoek aan Lowlands Biker Store. Onderstaand een overzicht wat wel en niet mogelijk is.

Showroom
De showroom is per direct gesloten. Onze medewerkers zijn tijdens de reguliere openingstijden aanwezig om u telefonisch, per mail en via video te woord te staan. Wilt u een proefrit maken of een motor bezichtigen? Dit kan op afspraak buiten of bij u aan huis. We komen graag bij u langs!

Private online view
Treft u in onze voorraad de motor van uw dromen? Dan bieden wij de mogelijkheid om via een live video-verbinding op afstand al uw vragen over de motor te beantwoorden. Eén van onze medewerkers staat geheel tot uw beschikking.

Werkplaats
Voor het halen en brengen van uw motor bent u voor een kortstondig bezoek van harte welkom. Wel verzoeken wij u uw komst telefonisch of per mailkenbaar te maken. Helaas is het niet mogelijk om te wachten op het onderhoud. Lowlands Biker Store biedt uiteraard gratis haal-en brengservice.

Magazijn
Onderdelen bestellen kan telefonisch of via de mail. Wij kunnen uw bestelling versturen of u kunt deze afhalen op afspraak.

Kleding en helmen
De kleding- en helmenafdeling is helaas gesloten. Onze webshop is op korte termijn online. Telefonisch bestellen en afhalen is wel mogelijk.

Afleveringen
Het afleveren van motoren gaat op afspraak gewoon door. Wij zullen extra maatregelen nemen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen.